WILD (7/11) VOLZET
Perfect wild bereiden met topchef Hermes Vanliefde

Niveau:
7/11/24 19:00 - 23:00 Hermes Vanliefde 110 Euro er is 1 drankje inbegrepen in de prijs

In de prijs voor deze workshop reeks is alles inbegrepen behalve drankjes.

De prijs is incl BTW.  

Wat mag je verwachten?

Tijdens deze workshop ga je aan het werk met klein wild. We denken aan partijs, fazant, haas, eend en duif

Hermes leert je meer over het wild zelf, waar je moet op letten bij de aankoop, hoe best te bewaren en bereiden, en leert je ook heerlijke sauzen maken bij dit wild. Uiteraard worden de gerechten afgewerkt met bijgerechten en wordt veel geproefd tijdens de workshops. 

Hermes Vanliefde

Specialisatie:
Trip around the world


Na zijn opleiding in Ter Duinen vertrok Hermes richting Vienne (F) naar La Piramide**.
Via tussenstops bij La Terrasse** in Juan Les Pins en de Talbot House in Engeland belandde hij in de Karmeliet***.

Tot oktober 2023 stond hij als chef, samen met Peter Laloo (de bordendrager), 22 jaar in zijn eigen zaak Rock-Fort.

Quote van een goeie vriend:

‘t Is voor het gekletter in de keuken van die felbehaarde pottenlekker en de prietpraat van de kale maître en zijn twee boys, dat je mij wekelijks een paar keer aan hun toog vindt! En eigenlijk ook een beetje omdat het daar altijd lekker is…

Hermes is tegenwoordig freelance chef. Hij kookt bij Fox Flambé, geeft er workshops, maar is ook actief in catering en als privé chef.

Ontdek meer van deze chef

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in onze workshops en laatste nieuwtjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via onderstaand formulier.