In de prijs voor deze workshop reeks is alles inbegrepen behalve drankjes.
De prijs is incl BTW.
In de prijs voor deze workshop reeks is alles inbegrepen behalve drankjes.
De prijs is incl BTW.
Tijdens deze workshop ga je aan het werk met klein wild. We denken aan partijs, fazant, haas, eend en duif
Hermes leert je meer over het wild zelf, waar je moet op letten bij de aankoop, hoe best te bewaren en bereiden, en leert je ook heerlijke sauzen maken bij dit wild. Uiteraard worden de gerechten afgewerkt met bijgerechten en wordt veel geproefd tijdens de workshops.
U wenst een inschrijving aan te vragen voor deze workshop?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.
Nodig een vriend uit om deze workshop te bekijken.
Na zijn opleiding in Ter Duinen vertrok Hermes richting Vienne (F) naar La Piramide**.
Via tussenstops bij La Terrasse** in Juan Les Pins en de Talbot House in Engeland belandde hij in de Karmeliet***.
Tot oktober 2023 stond hij als chef, samen met Peter Laloo (de bordendrager), 22 jaar in zijn eigen zaak Rock-Fort.
Quote van een goeie vriend:
‘t Is voor het gekletter in de keuken van die felbehaarde pottenlekker en de prietpraat van de kale maître en zijn twee boys, dat je mij wekelijks een paar keer aan hun toog vindt! En eigenlijk ook een beetje omdat het daar altijd lekker is…
Hermes is tegenwoordig freelance chef. Hij kookt bij Fox Flambé, geeft er workshops, maar is ook actief in catering en als privé chef.