MIDDLE EAST (24/10) VOLZET
De heerlijke keuken van het Midden Oosten met Tom Degroote

Niveau:
24/10/24 19:00 - 23:00 Tom Degroote 100 Euro Er is 1 drankje inbegrepen in de prijs

Wat mag je verwachten?

Tijdens deze workshop maak je verschillende gerechtjes klaar uit de typsiche keuken van het Midden Oosten. Denk aan gerechten in de stijl van Ottolenghi, maar ook aan street food uit deze regio, gekenmerkt door gebruik van veel goenten en specerijen.

Allemaal nieuwe gerechten (voor wie de workshop al eens volgde).

Chef van dienst Tom Degroote heeft een zwak voor deze keuken. Zijn passie voor deze gerechten is ongekend. Smullen!

Tom Degroote

Specialisatie:
Open vuur - vleesbereidingen - wereldkeuken


Als sales ambassador bij ’s lands bekendste beenhouwer Dierendonck kent Tom Degroote alle geheimen van ‘the world of meat’. Hij is thuis in de keukens van de beste restaurants en helpt chefs het beste stuk vlees te kiezen voor hun bereidingen. 

Tom is ook ambassadeur voor OFYR en THE BASTARD, en Njam TV-chef in het programma 'Open 'Vuur'.

Doordat hij ganse dagen in de hospitalitysector rondhost en de vinger aan de gastronomische pols heeft, wordt hij regelmatig gevraagd om deel uit te maken van food-gerelateerde Think-tanks en geeft hij ook kookworkshops en bbq-workshops

Als punkrocker in hart en nieren werpt hij zich altijd ‘feet first’ en met een zak vol goesting in het leven, doorspekt met lekker eten, veel fun, humor en goddelijke drank. Be prepared!

Foto : Pieter D'Hoop

Ontdek meer van deze chef

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in onze workshops en laatste nieuwtjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via onderstaand formulier.