Tijdens deze workshop maak je verschillende gerechtjes klaar uit de typsiche keuken van het Midden Oosten. Denk aan gerechten in de stijl van Ottolenghi, maar ook aan street food uit deze regio, gekenmerkt door gebruik van veel goenten en specerijen.
Allemaal nieuwe gerechten (voor wie de workshop al eens volgde).
Chef van dienst Tom Degroote heeft een zwak voor deze keuken. Zijn passie voor deze gerechten is ongekend. Smullen!
U wenst een inschrijving aan te vragen voor deze workshop?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.
Nodig een vriend uit om deze workshop te bekijken.
Als sales ambassador bij ’s lands bekendste beenhouwer Dierendonck kent Tom Degroote alle geheimen van ‘the world of meat’. Hij is thuis in de keukens van de beste restaurants en helpt chefs het beste stuk vlees te kiezen voor hun bereidingen.
Tom is ook ambassadeur voor OFYR en THE BASTARD, en Njam TV-chef in het programma 'Open 'Vuur'.
Doordat hij ganse dagen in de hospitalitysector rondhost en de vinger aan de gastronomische pols heeft, wordt hij regelmatig gevraagd om deel uit te maken van food-gerelateerde Think-tanks en geeft hij ook kookworkshops en bbq-workshops
Als punkrocker in hart en nieren werpt hij zich altijd ‘feet first’ en met een zak vol goesting in het leven, doorspekt met lekker eten, veel fun, humor en goddelijke drank. Be prepared!
Foto : Pieter D'Hoop