In de prijs voor deze workshop reeks is alles inbegrepen behalve drankjes.
De prijs is incl BTW.
In de prijs voor deze workshop reeks is alles inbegrepen behalve drankjes.
De prijs is incl BTW.
Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met mooie, luxe producten, en gaan we een aantal hapjes maken die je nadien zelf kan maken voor de feestdagen. Gedaan met Buggles en Chavroux! Dit jaar pak je uit met originele lekkere hapjes waar je geen hele dag voor in de keuken hoeft te staan! Workshop met Hermes vanliefde!
De foto's zijn louter illustratief. Dit zijn niet de hapjes die zullen gemaakt worden.
U wenst zich in te schrijven op de wachtlijst voor deze workshop?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op van zodra er een plaats in onze workshop vrijkomt.
Nodig een vriend uit om deze workshop te bekijken.
Na zijn opleiding in Ter Duinen vertrok Hermes richting Vienne (F) naar La Piramide**.
Via tussenstops bij La Terrasse** in Juan Les Pins en de Talbot House in Engeland belandde hij in de Karmeliet***.
Tot oktober 2023 stond hij als chef, samen met Peter Laloo (de bordendrager), 22 jaar in zijn eigen zaak Rock-Fort.
Quote van een goeie vriend:
‘t Is voor het gekletter in de keuken van die felbehaarde pottenlekker en de prietpraat van de kale maître en zijn twee boys, dat je mij wekelijks een paar keer aan hun toog vindt! En eigenlijk ook een beetje omdat het daar altijd lekker is…
Hermes is tegenwoordig freelance chef. Hij kookt bij Fox Flambé, geeft er workshops, maar is ook actief in catering en als privé chef.