In de prijs voor deze workshop is alles inbegrepen behalve drankjes.
De prijs is incl BTW.
In de prijs voor deze workshop is alles inbegrepen behalve drankjes.
De prijs is incl BTW.
Je leert eerst je eigen desem maken en onderhouden. Elke worskhop leer je andere soorten brood maken op basis van desem. Je brood neem je nadien mee naar huis.
21/10 : Desemstarter aanmaken / baguette
4/11 : Spelt brood en spelt brood met vruchten
18/11 : Brioche / sandwiches / vollaard
9/12 : stollen / pannetone
De workshops zijn enkel als volledige reeks te volgen.
Maximum 12 deelnemers!
U wenst zich in te schrijven op de wachtlijst voor deze workshop?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op van zodra er een plaats in onze workshop vrijkomt.
Nodig een vriend uit om deze workshop te bekijken.
In zijn jonge wilde jaren heeft hij de stiel geleerd bij Bakkerij Roose te Aartrijke, dit van 1992 tot 1996.
Van 1996 tot 2000 heeft hij een iets grotere stap gemaakt en is hij bij patisserie De Baere gaan werken in Londen. Rik De Baere was dan juist wereldkampioen patisserie geworden. Dit was voor Stefan een harde tijd maar ook een zeer mooie tijd waarin hij heel veel geleerd heeft.
Daar is hij opgeklommen van medewerker tot verantwoordelijke van het atelier (zowel patisserie als bakkerij).
Ondertussen had hij in london de liefde gevonden en zijn ze dan samen in 2000 naar België terug gekeerd, waar hij onmiddellijk bij Creades aan de slag kon als marsepeinvormer.
Na dat een jaar te hebben gedaan had hij de messte technieken onder de knie en kreeg hij in 2001 een mooie kans om chef te worden in het Europees Parlement. Dit heeft hij gedaan tot 2003.
Ondertussen had hij het plan opgevat om zelfstandig te worden, en dus zo zijn ze naar Brugge terug gekeerd in 2003.
Toen was hij terwijl aan het zoeken naar een zaak in het brugse, maar is hij bij Patisserie Demare in knokke gaan werken.
2004 was het zover en zijn ze dan zelfstandig gestart.
Geleidelijk aan is hij verliefd geworden op 'desem' en alles wat errond hangt en is hij zich daarin verder gaan verdiepen.
In 2014, is hij 5de geworden op het Belgisch Kampioenschap Bakkerij en in 2017, 4de op het Europees Kampioenschap Bakkerij.
Ondertussen gaat hij al eens snel naar het buitenland om een demo te geven in verband met het werken met desem enzovoort.