"Wat hebben wij heerlijk en leerrijk genoten! Eens iets anders dan de gebruikelijke tête à tête. Werken geblazen. Voor ons zijn yuzu, dashi, mirin, garam masala, chermoula, galanga... geen loze woorden meer. Chef Tom De Vos leerde ons alles, samen met een aangenaam gezelschap. Wij komen zeker terug."
Lieve Mestdagh
"We hadden een supertijd! Een enorme pluim voor chef Hermes. Mochten leerkrachten zo boeiend zijn, ik was universitair geworden."
Nathalie Geiregat
Een totaalervaring! Heel leuk concept, heel lekker eten en vriendelijke, professionele begeleiding. De setting zorgt er ook voor dat je makkelijk in contact komt met de andere gasten. Een heel aangename ervaring en een aanrader voor wie eens op een andere manier wil op restaurant gaan.
Hendrik De Leyn
"Ask not what you can do for your country. Ask what’s for lunch."
Orson Welles
"There are people in the world so hungry, that God cannot appear to them except in the form of bread.”
Mahatma Gandhi
"Een heel interessante lekkere workshop gedaan in samenwerking met Dierendonck. Ontspannen sfeer in combinatie met een mooie locatie en lekker eten. Een aanrader!"
Yoni Maes
"Koken is meer dan een middel om je honger te stillen. Drinken is meer dan een manier om je dorst te lessen."
Tom De Vos
“All you need is love. But a little chocolate now and then doesn't hurt.”
Charles M. Schulz
"Das Leben ist zu kurz, um slechten Wein zu trinken"
Johann Wolfgang von Goethe
"Geluk is de geur van vers gebakken brood"
Broodsmid
Innovatie uit Bruut's keuken
Bruno Timperman
"Bake the world a better place"
Kenneth Travis

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in onze workshops en laatste nieuwtjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via onderstaand formulier.