Ruige Vermeire

L-E-S-S
Specialisatie: Fusion keuken met Europese en Aziatische invloeden

Ruige is de chef van restaurant L-E-S-S by Hertog-Jan Group.

Na een opleiding in Spermalie met stages In Zwitserland Steigenberger hotel , La source ** en Interscaldes ***
is Ruige beginnen werken in La butte aux bois, en dan voornamelijk in La Source. Hij heeft er de volledige transformatie meegemaakt van lekker eten naar hoogwaardig culinair fine dining.
Na 3 jaar is Ruige begonnen in Hertog Jan ***, hier heeft hij gewerkt tot net voor de verhuis naar Zedelgem. 

En toen heeft hij ervoor gekozen om in het nieuwe concept LESS te werken.

Na een paar jaar heeft hij zich kunnen opwerken tot Chef en Medezaakvoerder.
In maart 2019 zijn ze verhuisd naar het Zand en is LESS Eatery ontstaan zoals het nu bestaat.

Foto Ruige by Kris Vlegels

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in onze workshops en laatste nieuwtjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via onderstaand formulier.